Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bez tłuszczu, piecze się we własnym.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 842
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 169
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 90
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 612
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 842
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 169
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 90
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 612
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Składniki
Udka natrzeć przyprawą, pozostawić na pół godziny w lodówce, następnie włożyć do rękawa do pieczenia, zamknąć z obu stron. Włożyć do brytfanki. Piekarnik nagrzać do 180 stopni i wstawić do nagrzanego piekarnika na ok. godzinę.