Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowanie tego pysznego dania to dosłownie bułka z masłem!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 41
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 368
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 89
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 41
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 368
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 89
Składniki
Cebulę obrać,pokroić w kostkę i zrumienić na 1 łyżce masła.Dodać koncentrat,keczup,powidła,ocet,cukier,sól oraz bulion,wymieszać i zagotować.Udka umyć,oprószyć vegetą i słodką papryką.Usmażyć na reszcie masła.Przełożyć do naczynia żaroodpornego wysmarowanego olejem i zalać sosem.Piec ok. 1 godz. w temp. 180 C