Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Udka w miodzie"
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 59
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 161
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 379
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 103
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 59
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 161
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 379
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 103
Składniki
Udka natnij. Przyprawy zmieszaj z olejem, natrzyj mięso, zo staw na noc. Rano obsmaż, włóż do brytfanki. Pokrój i obsmaż pieczarki i cebulę. Wyłóż na mięso. Kostkę rozpuść w szklance wody, zmieszaj z koncentratem i miodem, polej udka. Upiecz.
Porcje 6, 80 min, Cena 1,40 zł, Kalorie 420 kcal
<strong>Katarzyna Madej-Stasiak z Łodzi</strong>Źródło: Takie jest życie