Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Udka pieczone, ale wcześniej marynowane w miodzie to mięso, które ja osobiście bardzo lubię i polecam innym...
Szybkie i proste babeczki bez miksera które przygotowujesz w kilka minut.
Odsłon: 251
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 20
Szybkie i proste babeczki bez miksera które przygotowujesz w kilka minut.
Odsłon: 251
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 20
Składniki
Z miodu, oliwy i przypraw przygotować marynatę. Wszystkie składniki dokładnie ze sobą wymieszać. Umyte i osuszone udka obtoczyć w marynacie, następnie z powrotem przełożyć do naczynia i na noc schować do lodówki.
Wyłożyć na blachę i piec w nagrzanym do ok. 150 stopni piekarniku przez ok. 80-100 min. Smacznego!