Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 41
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 113
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 27
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 41
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 113
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 27
Składniki
Pałek około 10 szt. przyprawiam przyprawą do mięsa firmy knorr. Odstawiam na 2 h. Marynata: 200ml keczupu pikantnego, 1 łyżka musztardy, 50 ml oliwy z oliwek i 5 łyżek wody. Polać marynatą mięcho i odstawić do lodówki na noc. Piec 1,5 godziny. 15 minut przed ukończeniem pieczenia zdejmujemy pokrywę od naczynia żaroodpornego aby mięso się przypiekło. Smacznego