Udka w keczupie

Udka w keczupie
> 3-4 os.
> 60 min
średnie
przystępne
avatar Autor: kasia90
Są pyszne

Składniki

  • Pałek około 10 szt
  • przyprawa do mięsa
  • Marynata: 200ml keczupu pikantnego
  • 1 łyżka musztardy
  • 50 ml oliwy z oliwek
  • 5 łyżek wody

Przygotowanie

  1. Pałek około 10 szt. przyprawiam przyprawą do mięsa firmy knorr. Odstawiam na 2 h. Marynata: 200ml keczupu pikantnego, 1 łyżka musztardy, 50 ml oliwy z oliwek i 5 łyżek wody. Polać marynatą mięcho i odstawić do lodówki na noc. Piec 1,5 godziny. 15 minut przed ukończeniem pieczenia zdejmujemy pokrywę od naczynia żaroodpornego aby mięso się przypiekło. Smacznego

Składniki
  • Pałek około 10 szt
  • przyprawa do mięsa
  • Marynata: 200ml keczupu pikantnego
  • 1 łyżka musztardy
  • 50 ml oliwy z oliwek
  • 5 łyżek wody
Składniki