Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Udka w kapuście- wspaniale smakują z taką kapustką!
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 192
Polecam.
Odsłon: 907
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 216
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9320
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 192
Polecam.
Odsłon: 907
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 216
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9320
Składniki
Udka myjemy oprószamy przyprawą do kurczaka i smażymy na rumiano na oleju. Dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek i pokrojoną w kostkę cebulę. Smażymy chwilkę. Kapustę kroimy w paski i dodajemy do mięsa. Zalewamy bulionem wołowym i dusimy do miękkości. Na końcu doprawiamy do smaku solą pieprzem i przyprawą do bigosu. Podajemy potrzepane natką pietruszki.