Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36094
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 189
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 329
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 411
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36094
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 189
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 329
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 411
Składniki
Udka umyć ,osuszyć ,natrzeć solą i pieprzem.W rondlu rozgrzać trochę oleju i obsmażyć z obu stron.Podlać wodą i wrzucić kostkę rosołową.Dusić pod przykryciem. Przygotować warzywa; cebulę obrać i pokroić w krążki,marchewkę obrać,umyć i pokroić w słupki.Paprykę pokroić w paski,kapustę drobno poszatkować. Warzywa wrzucić do udek i całość dusić do miękkości tak około 1 godziny. Podawać z ziemniakami.