Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś moja propozycja obiadowa to udka kurczaka bez skóry i kości
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 20
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 205
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 182
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 20
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 205
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 182
Składniki
Mięso z kurczaka opłukać i obsypać przyprawami odstawić na 10 minut aby przeszły smakiem i zapachem przypraw
Po odstaniu wyznaczonego czasu mięso obsmażyć na złoty kolor a następnie wlać wodę i dusić do czasu wyparowania połowy wlanej wody
Gdy wyparowało połowę wody dodać fasolkę szparagową doprawić do smaku i poddusić do czasu jej miękkości