Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Tymbaliki kurkowe na sałacie"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 25
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 16
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 16
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 16
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 25
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 16
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 16
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 16
Składniki
PRZYGOTOWANIE:
Posiekaną cebulę zeszklij na maśle. Dodaj oczyszczone, umyte kurki.
Śmietanę wymieszaj z jajkami i przyprawami.
Foremki do mufinek wysmaruj masłem. Wlej śmietanę połączoną z kurkami, posyp natką pietruszki.
Piecz 15 minut w kąpieli wodnej w piekarniku rozgrzanym do 200°C.
5. Podawaj na liściach sałaty z pomidorami i sosem vinegrette.Źródło: Kurier TV