Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Trójkolorowe „ciasteczko” na przystawkę"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Składniki
I warstwa: papryki pokrój w cienkie paski. Podsmaż cebulę, czosnek, dodaj przyprawy, soczewicę i paprykę.
II warstwa: buraki zetrzyj na grubej tarce, kapustę drobno i usmaż, aż zmięknie, dodaj przyprawy, sok z cytryny, buraki i żurawinę.
III warstwa: kozi twarożek. W metalowej obrączce układaj warstwy. Udekoruj żurawiną i sałatą.Źródło: Show