Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i szybki tradycyjny obiad czyli ziemniaki , sałatka i do tego kotlet schabowy. Polecam
deska, tłucze, patelnia, widelec, naczynia do panierki,
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 121
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 77
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 121
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 77
Składniki
Kotlety schabowe umyć, osuszyć , a następnie rozbić delikatnie tłuczkiem. Każdy kotlet natrzeć przyprawami i posiekanym drobno czosnkiem. Obtoczyć w rozbełtanym jajku i panierować w bułce tartej. Usmażyć na rozgrzanym maśle klarownym lub oleju z każdej strony na złoty ,rumiany kolor. Podawać do drugiego dania. Smacznego
Przygotowanie schabowych.
Obtaczanie w rozbełtanym jajku , a następnie w bułce tartej.
Danie gotowe do podania.