Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pisząc z koleżanką o sałatce, którą popełniłem dwa tygodnie temu, naszła mnie nagła ochota na danie z sosem serowym. Takie, na kolację we dwoje...zaraz ktoś powie...kolacja we dwoje i "cuchnące skarpety" :P można jeszcze makrelkę we dwoje zjeść :P Czarno-czarni zaśpiewali kiedyś : Makreli smak, to miłości znak :P Także ten...można? Można ;) Co do "skarpet" to ja takie frykasy mogę i wcale mi zapach nie przeszkadza. A smak, to już mistrzostwo. Polecam: Arek Gie
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 41
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 365
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 89
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 41
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 365
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 89
Składniki
Tortellini gotujemy wg przepisu zawartego na opakowaniu. Szynkę kroimy w wąskie paski. Śmietankę podgrzewamy w garnku, wkruszamy ser. Mieszając rozpuszczamy ser w śmietance. Wrzucamy tortellini, szynkę i posiekaną natkę. Składniki dokładnie ze sobą łączymy. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.