Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Tosty z purée z bobu"
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 614
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 167
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 239
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 128
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 614
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 167
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 239
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 128
Składniki
Wytnij koła z pieczywa za pomocą szklanki.
Masło posól i wymieszaj z przeciśniętymi przez praskę ząbkami czosnku.
Bób umyj i gotuj do miękkości w osolonej wodzie. Ostudzony obierz z łupinek i umieść w misce.
Dodaj otartą skórkę z cytryny, sól, pieprz, łyżkę oliwy z oliwek, posiekany koperek oraz starty parmezan. Całość zmiksuj.
Tosty upiecz i posmaruj masłem. Nałóż na nie po plastrze pomidora i wyciśnij za pomocą rękawa cukierniczego purée z bobu.
Czas przygotowania: 45 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 300. Stopień trudności: średnie.Źródło: Telemax