Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Tosty z pieczarkami i serem"
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 223
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 502
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 84
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 223
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 502
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 84
Składniki
Na patelni rozgrzej olej i lekko obsmaż na nim posiekaną cebulę oraz pokrojone na duże kawałki pieczarki. Dopraw do smaku solą, pieprzem i słodką papryką.
W czasie, kiedy obsmażasz pieczarki, opiecz kromki chleba tostowego (możesz to zrobić w tosterze, na dużej patelni lub w piekarniku na ruszcie).
Na każdej kromce chleba połóż plasterek żółtego sera, na nim rozłóż porcję podsmażonych pieczarek z cebulą.
Tosty udekoruj posiekaną natką pietruszki i od razu podawaj, aby grzyby nie ostygły.Źródło: Świat kobiety