Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Tosty z kiełbasą"
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 260
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 244
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 359
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 260
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 244
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 359
Składniki
Fasolkę wyjmij z puszki i przełóż do rondelka. Podgrzej na małym ogniu.
Na suchej patelni umieść bekon. Smaż kilka minut, do czasu, gdy zacznie wytapiać się tłuszcz. Wtedy dołóż kiełbaski nacięte w poprzeczne paski.
Po chwili smażenia wbij z boku patelni jajko. Posyp je solą oraz pieprzem i poczekaj, aż się zetnie.
Podgrzane w tosterze pieczywo posmaruj masłem.
Sałatę oraz przekrojone na pół pomidorki polej oliwą. Dołóż na talerz resztę składników i podawaj.
Czas przygotowania: 30 min, ilość kalorii na 1 porcję: 390, stopień trudności: łatwe, cena: 5,5 zł.Źródło: Telemax