Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Tort naleśnikowy"
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 366
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 103
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 106
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 60
Polecam.
Odsłon: 75
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 366
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 103
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 106
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 60
Polecam.
Odsłon: 75
Składniki
Wymieszaj jajka, 1 łyżkę oleju, mąkę, mleko i sól. Usmaż cienkie naleśniki.
Ser zetrzyj na tarce. Przecier podgrzej i przypraw. W naczyniu żaroodpornym ułóż jeden naleśnik. Posmaruj go sosem. Posyp serem i posiekaną bazylią. Nałóż następny naleśnik, posmaruj sosem, posyp serem i bazylią. Postępuj tak do wyczerpania składników. Wstaw do piekarnika na 5-10 minut.Źródło: Takie jest życie