Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedzonko z gatunku: proste i smaczne.
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 142
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 274
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 114
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3339
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 142
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 274
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 114
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3339
Składniki
Jajko wbić na talerz, roztrzepać widelcem. Do masy jajecznej dodać pieprz cytrynowy. Kawałki ryby lekko posolić, panierować kolejno w jajku i bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju na rumiano. Smacznego.