Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta rybka smakowała mi nieziemsko!!!Nie jestem fanką ryb, dla mnie ryby mogą nie istnieć, więc próbuję rybę na różne sposoby, a ten był strzałem w dziesiątkę, a nawet setkę.
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 301
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 64
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 102
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 480
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 301
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 64
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 102
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 480
Składniki
Rozmrożone filety z tilapii osączam na durszlaku, układam w naczyniu żaroodpornym, polewam sokiem wyciśniętym z jednej cytryny, posypuję przyprawą do ryb i solą ziołową. Na rybę układam całe gałązki koperku, na wierzch układam pokrojoną w kostkę paprykę i czosnek. Piekarnik nagrzewam do 200°C i wstawiam do rybę na 25 min. Nakładam na talerze i dekoruję cząstkami drugiej cytryny.