Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...ale pyszny.
Odsłon: 687
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 66
Polecam.
Odsłon: 614
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 342
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 140
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5114
...ale pyszny.
Odsłon: 687
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 66
Polecam.
Odsłon: 614
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 342
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 140
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5114
Składniki
1. mąkę wysyp na stolnicę, dodaj bardzo zimne masło, posiekaj, dodaj jajko, sól i śmietanę, szybko zagnieć, wstaw do lodówki,. 2. czonek i cebule posiekaj, podduś na maśle, dodaj szpinak, duś do odparowania wody, dopraw solą, pieprzem i oregano, przestudź, 3. formę do tarty wyłóż papierem do pieczenia, ciasto rozwałkuj, wyklej dokładnie formę, piec ok 15 min w 200 st, 4. farsz wyłóż na podpieczone ciasto, na farsz rozłóż pokrojoną fetę, jajka wymieszaj ze śmietaną, dopraw solą i pieprzem, zalej tarte, piec od 25 min w 180 szt, pod koniec pieczenia posyp mozarellą, wstaw jeszcze na kilka minut, dobra na ciepło i na zimno smacznego