Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Tarta ze szpinakiem"
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 217
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 508
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 13169
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 217
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 508
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 13169
Składniki
Boczek okrój i podsmaż na oleju. Dodaj rozmrożony szpinak, podsmaż, odstaw, aby wystygł. Do zimnego wbij jajka.
Wymieszaj i przypraw solą, pieprzem, czosnkiem, chili. Ciastem wylep dwa naczynia do tart. Nałóż farsz. Wierzch posyp startym serem. Piecz 25-30 min w temp. 180°C.
Katarzyna Olejnik z Bydgoszczy
Porcje 8 50 min Cena 1,60 zł Kalorie 380 kcalŹródło: Takie jest życie