Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonaly lekki obiad lub kolacja. Proste, szybkie i bardzo smaczne danie.
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 67
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 80
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 67
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 80
Składniki
Zmiksowac make z maslem i sola, pomalu dodawac wode. Wstawic ciasto na godzine do lodówki, wyjac 20 minut przed dalsza obróbka. Ciasto rozwalkowac, wlozyc do foremki i posypac spód bulka tarta.
Szparagi blaszujemy ok. 2 min. i splukujemy lodowata woda, nastepnie suszymy w reczniku papierowym. Ser mieszamy ze smietana i jajkami, doprawiamy sola i pieprzem. Wkladamy do foremki szparagi i zalewamy masa serowa. Pieczemy ok. 40 min. w temp. 170° C