Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1038
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1226
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 12553
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1038
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1226
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 12553
Składniki
Formę do tarty wyłóż ciastem francuskim Cebulę obierz i posiekaj Usmaż na złoty kolor na 2 łyżkach oliwy Przypraw solą i pieprzem Na ułożonym w formie cieście rozłóż usmażoną cebulę Posyp połową pokruszonego sera koziego Pomidory umyj, osusz i pokrój w plasterki
Ułóż je na cieście Na wierzch posyp resztę sera Dopraw solą i pieprzem Tartę pokrop 2 łyżkami oliwy Piecz 20 minut w temperaturze 180 stopni ( aż ser się roztopi i zarumieni)