Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Tarta z pieczarkami"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Składniki
Przygotuj ciasto: jeśli robisz własne, połącz , wyrób, a następnie rozwałkuj. Rozłóż w natłuszczonej formie o średnicy 24 cm. Włóż do lodówki na czas, gdy szykujesz nadzienie.
Piekarnik nagrzej do 200oC. Serek, kremówkę, jajko i parmezan wymieszaj, dopraw. Posmaruj ciasto. Wstaw do piekarnika na ok. 15 min. Oczyść pieczarki, pokrój, oczyść szparagi, usuń twarde części (duże szparagi zblanszuj).
Rozłóż dodatki na cieście, oprósz solą, pieprzem, zapiecz. Podaj z rukolą.Źródło: Świat kobiety