Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Tarta z papryką, groszkiem i kukurydzą"
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 15
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 10
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 277
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 15
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 10
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 277
Składniki
Ugotuj makaron oraz ziemniaki. Pokrój paprykę i wędlinę. Formę do tart posmaruj olejem.
Ułóż w niej plasterki ziemniaków, makaron, wędlinę, paprykę, groszek oraz kukurydzę.
Sos: jajka roztrzep z mlekiem oraz przecierem pomidorowym. Przypraw ziołami, solą, pieprzem (musi mieć zdecydowany smak). Sosem zalej przygotowane . Tartę zapiekaj około 30-35 min w temp. 180°C.
Czas przygotowania: 60 min, ilość porcji: 5, cena za porcję: 1,60 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie