Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Tarta z boczkiem"
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 18
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 45
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 41
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 842
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 187
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 18
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 45
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 41
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 842
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 187
Składniki
Ciasto: zagnieć z pół łyżeczki soli. Ciastem wyłóż blachę, wstaw na godz. do lodówki.
Farsz: pieczarki i czosnek pokrój, podsmaż na oleju. Przypraw. Szpinak oczyść, pokrój. Na cieście ułóż pieczarki i szpinak, przykryj boczkiem. Piecz ok. 30 minut w 180°C.
<strong>Przepis przysłała Katarzyna Kosmala z Czarnolasu</strong>
czas przygotowania 50 min, ilość porcji 4, cena za porcję 2,60 złŹródło: Chwila dla Ciebie