Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 03-11-2017
Ta tarta smakuje szczególnie pysznie, przez połączenie słodkiego smaku fig ze słonym boczkiem. To kolejna ostatnio tarta po tarcie z wędzonym łososiem
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 21
Sałatka z różowego ryżu (ryż gotowany z buraczkiem) , biała rzepa ze zmielony...
Odsłon: 27
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 95
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 272
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 21
Sałatka z różowego ryżu (ryż gotowany z buraczkiem) , biała rzepa ze zmielony...
Odsłon: 27
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 95
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 272
Składniki
Ciasto wyjąć z lodówki i rozłożyć na blasze lub formie na tartę, nakłuć widelcem aby nie urosło. Piekarnik nastawić na 180 stopni i piec tartę przez 10 minut.
Wyciągnąć ciasto z piekarnika, ułożyć na cieście wszystkie składniki (boczek, cebula, pomidory i figi).
Wstawić całość ponownie do piekarnika i piec kolejne 15-20 minut w temperaturze 180 stopni, aż składniki będą przypieczone.