Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Tarta jabłkowa na cieście cynamonowym Idealna do kawy"
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 13639
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 34
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 10
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 64
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 178
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 90
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 13639
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 34
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 10
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 64
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 178
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 90
Składniki
<strong>Przepis przysłała Katarzyna Sycik z Konina</strong>
Masło, mąkę, proszek do pieczenia, cukier, żółtka, śmietanę, oliwę i cyna mon zagnieć. Ciastem wyłóż dno i boki formy, ponakłuwaj. Budyń ugotuj na mleku. Gorący wylej na ciasto. Jabłka umyj, wydrąż gniazda nasienne, pokrój na plasterki. Ułóż dekoracyjnie na ciepłym budyniu. Piecz 30 minut w temp. 180°C.Źródło: Chwila dla Ciebie