Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Tarta brzoskwiniowa"
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 30
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 20
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 283
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 30
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 20
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 283
Składniki
Ciasto: białka ubij na sztywno, potem jeszcze ubij z cukrem. Dodaj żółtka, mąkę, proszek. Wlej do formy. Piecz 25 min w temp. 180°C. Ostudź.
Kremówkę ubij na sztywno z cukrem, dodaj serek oraz wiórki kokosowe. Na zimne ciasto rozłóż krem. Pokrój brzoskwinie, ułóż dekoracyjnie na wierzchu. Posyp miętą, schłodź.
Smakowita, puszysta, wprost rozpływa się w ustach.
Porcje 8 Przygot. 70 min Cena 1,70 zł Kalorie 390 kcalŹródło: Takie jest życie