Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Talarki ziemniaczane to smak mojego dzieciństwa, idealnie pasuje do nich mięso i surówka lub można jeść same z dodatkiem dowolnego sosu. POLECAM
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8273
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 184
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 410
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8273
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 184
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 410
Składniki
Ziemniaki obrac i umyć, pokroić w cienkie plastry i wrzucić na rozgrzaną patelnie z dodatkiem oleju. Smażyc i ciągle mieszać doprawić solą i pieprzem. Smacznego