Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla wielbicieli makaronu.....
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 29
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 50
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 163
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 29
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 50
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 163
Składniki
Na patelni rozgrzałem olej kujawski z czosnkiem, pomidorami i bazylią. Dodałem igły rozmarynu, czosnek, posiekane suszone pomidory, biały pieprz. Przesmażyłem, dodałem pokrojone kolorowe pomidorki cherry, kapary i blanszowany i obrany wcześniej bób. Po kilku minutach wrzuciłem wcześniej ugotowany i odcedzony makaron. Delikatnie wymieszałem. Doprawiłem morską solą i kolorowym pieprzem. Zdjąłem z ognia, dodałem pokrojoną mozzarellę.