Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste, szybkie danie z pysznym sosem oraz makaronem.
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 164
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8431
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 164
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8431
Składniki
1. Fasolki obcinamy końcówki i kroimy na połowę. 2. Gotujemy w osolonej wodzie. 3. Mięso kroimy w kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju. 4. Doprawiamy solą oraz przyprawą.
5. Makaron gotujemy w osolonej wodzie. 6. Sos przygotowujemy według przepisu na opakowaniu.
7. Wlewamy do mięso, chwilę gotujemy.
8. Dokładamy fasolę, mieszamy.
9. Sosem warzywno mięsnym polewamy makaron. 10. Danie gotowe. 11. Smacznego.