Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
trochę inna wariacja makaronowa,bardzo smaczne połączenie sticky rice,passaty i mleka kokosowego ;-) polecam ten mix włoski- azjatycki ;-)
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1952
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1760
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 114
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 66
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1952
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1760
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 114
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 66
Składniki
ryż gotujemy aż będzie mięciutki ( na jedną szklankę dwie szklanki wody ),odcedzamy i studzimy do blendera wlewamy passatę,dodajemy ryż,ząbek czosnku,łyżeczkę oregano,kolendry,pietruszki,mleko kokosowe,doprawiamy pieprzem,chilli i solą-miksujemy na gładki sos
tagliatelle gotujemy al dente,po odcedzeniu skraplamy dodatkowo oliwą z oliwek ścieramy mozzarellę na cienkie paski potrzebną ilość sosu przekładamy z blendera na patelnię i podgrzewamy na odrobinie oliwy kilka minut,dodajemy tagliatelle i chwilę mieszamy z sosem na patelni
posypujemy startą mozzarellą ( już na talerzu ) i gotowe Smacznego ;-)