Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dzisiaj u mnie tagliatelle na kolację ;-) mega ekspresowe danie ;-)
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 806
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1101
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 140
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 176
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 113
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1042
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 806
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1101
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 140
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 176
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 113
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1042
Składniki
tagliatelle gotujemy al dente
na rozgrzanà patelnię wrzucamy czosnek,pesto,pomidorki koktajlowe,wszystko doprawiamy,dodajemy sok z cytryny,mieszamy I wrzucamy starty parmezan
odcedzamy tagliatelle i wrzucamy na patelnię,wszystko delikatnie mieszamy ok 2 min
przekładamy na talerz,dodajemy świeżà rucolę i możemy skropić oliwà z oliwek i posypać jeszcze odrobinà parmezanu I gotowe ;-) Smacznego ;-)