Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 25
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 16
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 16
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 16
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 25
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 16
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 16
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 16
Składniki
łososia wyczyścić z ości zamarynować najlepiej na dzień przed gotowaniem - zrobić marynatę z soku z cytryny , pieprzu , soli , oliwy zamacerować rybę i włożyć do lodówki
Zamrynowanego łososia upiec na patelni grylowej . Odstawić do stężenia (wystygnięcia) .Na patelni poddusić cebulę pokrojoną w kostkę , dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, bazylię i pomidory z puszki wraz sosem (pokrojone) doprawić do smaku solą i pieprzem - poddusić. Makaron ugotować z dodatkiem oliwy z oliwek . Na ciepły makaron układać kawałek łososia (może być rozdrobniony) i polać gorącym sosem. Gwarantuję rewelacja