Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Tacos z wędzoną makrelą"
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 257
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 239
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 358
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 257
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 239
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 358
Składniki
Rzodkiewki oczyść, umyj, pokrój na kawałeczki. Liście sałaty opłucz, dobrze osusz. Ser oraz rybę rozdrobnij. Oliwki osącz z zalewy. Ogórek umyj i pokrój w plasterki.
Placki tacos wyłóż liśćmi sałaty. Do każdego nałóż rybę, rzodkiewki i plasterki ogórka. Dodaj po kilka oliwek i trochę sera feta. Gotowe danie udekoruj listkami natki. Podawaj np. z dipem przygotowanym na bazie jogurtu.Źródło: Naj