Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Marynowana szynka duszona z dodatkiem ziemniaczanego puree powinna smakować każdemu :)
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 672
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 103
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 35
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2704
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 672
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 103
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 35
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2704
Składniki
Wszystkie składniki marynaty (oliwę, ocet balsamiczny i przyprawy) dokładnie ze sobą połączyć. Umyte mięso obtoczyć w marynacie i na kilka godzin schować do lodówki.
Potem mięso obsmażyć na patelni, następnie wlać ok. 1/2 szklanki wody, przykryć i dusić przez o. 45-60 min. Następnie mięso pokroić w plastry i dusić do miękkości.
Na końcu mięso wyciągnąć, a do powstałego sosu wlać musztardowy (śmietankę wymieszać z musztardą i mąką), zagotować. Mięso podawać z gotowym sosem musztardowym. Smacznego!