Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie danie, troszke inne niz tradycyjne roladki, wysmienite dla tych co sa znudzeni tradycyjnymi roladkami
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 212
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 212
Składniki
liscie kapusty sparzyc, wystudzic, odciac nerw, nalozyc plaster mielonki na kazdy, drobno pokrojone pieczarki podsmazyc z cebula, dodac suszony i starty razowy chleb razowy, wymieszac doprawic do smaku, nadzienie rozlozyc na mielonke, zwinac liscie w rulonik, ulozyc w zaroodpornym naczyniu, wstawic do piekarnika do podpieczenia
przygotowac sos: smietane rozmacic z woda i konc pomidorowym, dodac lyzke maki, sos przyprawic sola i pieprzem, oblac nim roladki i jeszcze na kilka minut wstawic do piekarnika