Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś dla osób które tak jak ja nie lubią stać przy garach.
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 27
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 43
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 75
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10515
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 98
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 27
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 43
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 75
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10515
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 98
Składniki
Mięsko czyścimy i kroimy w paski lib kostkę. Na pierwszej patelni smażymy pokrojonego kurczaczka. Na drugą patelnie wrzucamy mieszankę chińską i smażymy przez 10minut,mieszamy. Kurczaka tak samo. Można posypać papryką w proszku.
Fix prymat mieszamy z 300ml zimnej wody energicznie mieszamy do rozpuszczenia. Wlewamy na patelnie z kurczakiem. W między czasie podsmażone warzywa wrzucamy do garnka. Czekamy chwile aż kurczak dobrze się usmaży i wrzucamy do garnka z warzywami zalewając sosikiem który powstał. Podajemy z ryżem.