Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie lubię pośpiechu w kuchni, ale czasami się zdarzy, że trzeba coś zrobić na szybko.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 34
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 732
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 84
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 198
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 34
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 732
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 84
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 198
Składniki
W garnku, na oleju rzepakowym zeszklić pokrojone w drobną kostkę cebule szalotkę i cukrową. Dodać mięso mielone. Na wolnym ogniu dusić i mieszać. Starać się rozdrabniać mięso na malutkie kawałki. Jak mięso straci surowość dodać pomidory z puszki. Gotować kilka minut i mieszać od czasu do czasu. Dodać passatę. Gotować, mieszać, do uzyskanie właściwej gęstości. Takiej jaką lubimy. Dodać zioła prowansalskie, cukier, pieprz i sól do smaku. Jeszcze pogotować chwilę i gotowe. Można podać z makaronem, kaszą lub ziemniakami. Smacznego