Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie na prosty i szybki obiad. W sosie przemycone warzywa J dla niejadków
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1145
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 647
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 223
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1145
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 647
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 223
Składniki
W woku na oleju podsmażyć pokrojoną cebulkę z rozdrobnionym mięsem Warzywa drobno pokroić dorzucić na patelnię, dusić ok. 15 minut. W tym czasie posiekać szczypiorek i bazylię, przygotować ser, nastawić wodę na makaron.
Dodać pomidory i sos pomidorowy, dusić kolejne 10 min. Dodać świeże zioła. Przyprawić do smaku. Makaron ugotować (średnie al dente). Podawać posypane tartym serem. Smacznego