Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron z sosem mięsno-grzybowym to wyjątkowo ciekawa propozycja na jesienny obiad. Przepis na sos warto zapamiętać, ponieważ będzie również świetnym dodatkiem do ziemniaków lub klusek.
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 123
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 110
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 366
Prosty, smaczny deserek, przygotowany z galaretek i ubitej śmietany 30 %. Do...
Odsłon: 161
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 123
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 110
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 366
Prosty, smaczny deserek, przygotowany z galaretek i ubitej śmietany 30 %. Do...
Odsłon: 161
Składniki
Grzyby namocz w zimnej wodzie przez noc.
Mięso pokrój w kawałki, przypraw solą i pieprz i podsmaż na oleju. Następnie lekko podlej wodą, dodaj cebulę w krążkach, grzyby, liść laurowy i 2-3 kulki ziela angielskiego. Trzymaj na średnim ogniu, aż mięso i grzyby zmiękną. Na koniec dodaj do sosu śmietanę.
Makaron ugotuj według instrukcji na opakowaniu. Polej sosem. Możesz udekorować zieleninką. Pycha!