Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka śniadaniowa z grzanek, natki pietruszki, ziela estragonu, ziemniaczkó...
Odsłon: 79
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 4464
Sernik "Jajko sadzone" idealnie będzie pasował na świąteczny stół, choć bez o...
Odsłon: 50
Sałatka śniadaniowa z grzanek, natki pietruszki, ziela estragonu, ziemniaczkó...
Odsłon: 79
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 4464
Sernik "Jajko sadzone" idealnie będzie pasował na świąteczny stół, choć bez o...
Odsłon: 50
Składniki
Mięso pokrój w kostkę i oprósz solą i pieprzem.
Rozgrzej w rondelku oliwę i krótko obsmaż mięso mieszając.
Dodaj pokrojone w kostkę warzywa i dodaj przyprawy oraz koncentrat pomidorowy. Duś na małym ogniu, aż warzywa zmiękną. W razie potrzeby podlej niewielką ilością wody.
Podawaj z ugotowaną kaszą gryczaną. Smacznego :-)