Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne i efektowne danie. Jako przystawka, lub jako danie glowne.
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4823
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 949
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 234
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4823
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 949
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 234
Składniki
Szparagi myjemy, obieramy ze skorki i gotujemy w wodzie z lyzeczka soli i lyzeczka cukru tylko ok. 8 minut. Wyjmujemy z wody i przestudzamy.
Laczymy na jedna porcje po cztery szparagi, zawijamy w ser zolty, nastepnie w szynke. Panierujemy i smazymy na zloto na oleju.
Smacznego na obiad, albo na kolacje....