Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Sznycle z indyka w biało-zielonym sosie"
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 97
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 166
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 97
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 166
Składniki
25 min • Porcja 170 kcal • Koszt porcji ok. 2 zł • Przepis na 6 porcji
Marta Sztabińska z Grajewa
Sznycle delikatnie rozbijam, oprószam solą i pieprzem. Obsmażam na oleju. Zdejmuję z patelni, a na powstałym tłuszczu podrumieniam por pokrojony w krążki.
Dolewam bulion, dodaję serek topiony i wlewam śmietanę. Mieszam, by powstał jednolity sos. Wkładam do niego sznycle i duszę jeszcze ok. 5 min.Źródło: Kobieta i życie