Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodanie zimnej wody do surowego mięsa mielonego powoduje, że sznycle są delikatne i pyszne.
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 57
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 177
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 104
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 57
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 177
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 104
Składniki
Mięso dokładnie wymieszać z pozostałymi składnikami. Podczas wyrabiania dodawać zimnej wody, wyrabiać do momentu, aż mięso odchodzi od ręki.
Formować sznycle, obtaczać w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron.
Podawać z ziemniakami i surówką.