Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wołowe sznycle. Przepis pochodzi z 408. odcinka programu "Ewa Gotuje".
Po prostu ciepła kanapka. Robi się błyskawicznie i dobrze smakuje. Polecam.
Odsłon: 5125
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 168
Smaki dzieciństwa, często były na obiad. Są smaczne, uwielbiane przez dzieci...
Odsłon: 302
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 165
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 467
Po prostu ciepła kanapka. Robi się błyskawicznie i dobrze smakuje. Polecam.
Odsłon: 5125
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 168
Smaki dzieciństwa, często były na obiad. Są smaczne, uwielbiane przez dzieci...
Odsłon: 302
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 165
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 467
Składniki
Cebulę pokroić w drobną kostkę i zrumienić na mocno rozgrzanym maśle. Przełożyć do mięsa. Dodać posiekaną natkę pietruszki. Przyprawić tymiankiem, solą oraz pieprzem. Wyrobić.
Uformować zgrabne kotleciki. Obtoczyć w bułce tartej. Tępą stroną noża zrobić kratkę. Usmażyć z obu stron. Odsączyć z nadmiaru tłuszczu.