Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne mięsko rozpływające się w ustach soczyste zapraszam
Duszone rzodkiewki przygotujesz w 3 sekundy. Zawarte w nich są liczne witamin...
Odsłon: 58
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 74
Polecam.
Odsłon: 107
Duszone rzodkiewki przygotujesz w 3 sekundy. Zawarte w nich są liczne witamin...
Odsłon: 58
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 74
Polecam.
Odsłon: 107
Składniki
Pierś z indyka kroję w nie grube plastry rozbijam delikatnie z dwóch stron następnie przyprawiam przyprawami oprócz lubczyku każdy z osobna.Układam do miski i zalewam mlekiem szczelnie zamykam i do lodówki najlepiej na noc aby długo należało w zalewie mięso bedzie soczyste i mieciutkie.
Po nocy wyciągamy mięso z zalewy następnie wbijamy jajka i rozczepujemy gdy już mamy jednolitą masę wkładamy ponownie na talerz wsypujemy bułkę tartą i dosypujemy lubczyk i mieszamy i tak do przygotowanej panierki wkłdamy po plastrze obtaczamy smażymy na rozgrzanej patelni do złocistego koloru podałam z batatami,pieczarkami,i ogórkiem kiszonym Smacznego:-)