Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na obiad z mięsa wieprzowego z dodatkiem pieczarek...polecam ;)
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 53
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 95
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 122
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 53
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 95
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 122
Składniki
Mięso umyć, osuszyć, rozklepać i przyprawić. Następnie obtoczyć w mące i smażyć na oleju przez kilka minut z obu stron. Pod koniec smażenia dodać umyte i pokrojone pieczarki, podgrzewać przez kilka minut.
Gotowe mięso z pieczarkami zdjąć z patelni i podawać np. z frytkami. Smacznego!