Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborny i smaczny sznycel babci Stefci.
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 55
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 150
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 190
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 397
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 55
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 150
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 190
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 397
Składniki
Wykonanie: Ryż ugotować zgodnie z opisem na opakowaniu i ostudzić. Dodać mięso, jajko, posiekany koperek, paprykę wędzoną, przyprawić do smaku i dokładnie wyrobić masę, gdy będzie za rzadka dodać bułki tartej. Na dłoni formować sznycle, panierować w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. Po usmażeniu odsączyć na ręczniku papierowym i podawać do obiadu, wybornie smakują polane sosem koperkowym.