Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Szaszłyki z kukurydzą"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 94
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 55
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 263
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5413
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 94
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 55
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 263
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5413
Składniki
Mięso i warzywa zalej mieszanką soku z cytryny, miodu oraz oleju, doprawioną czosnkiem, majerankiem i wymieszaj. Odstaw na godzinę do lodówki.
Rozgrzej grill lub piekarnik. Nabij kawałki kurczaka i warzyw na szpadki, oprósz solą, pieprzem i papryką z każdej strony.
Piecz przez ok. 20-30 min, obracając, aż mięso będzie miękkie i zrumienione.Źródło: Świat kobiety